Общи условия за ползване
  • Условия

Кошница е Онлайн Магазина за Луксозни Подаръчни кошници. Моля прочетете внимателно условията. С Използването на www.koshnitsa.com означава, че вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. 

  • Договор за покупко-продажба

­
Преминаването през процеса на поръчка на нашия сайт има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. 

  • Право на отказ и връщане на стоката


Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана; цялостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена (не е приложимо за кошници изготвени индивидуално за Вас или такива които съдържат продукти, със срок на годност по-малък от 15 дни). При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно на следващия ден, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.

  • Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите


Съгласно ЗЗП и закона за електронна търговия, ние Ви предоставяме свободно следната информация:

• Име и адрес за контакти на собственика: "Кошница" ЕООД, гр.Пловдив, ул. "Д-р Добрев"4  емайл: support@koshnitsa.com  тел. за контакти: 0883 313 730
• Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
• Всички цени са с включен 20% ДДС!
• Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на продукта. Те се поемат от купувача, като цена за доставка се уточнява допълнително, спрямо теглото на кошницата.

  • Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж - заплаща се на куриера при получаване на стоката или по Банков път. 

  • Ограничение на отговорността

Сайтът, нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт.

Стоките, които са показани в нашия онлайн магазин са обект на продажба и са описани по категория, вид и материал. koshnitsa.com не носи отговорност за възможни разлики в цветовете и шарката на закупените стоки, дължащи се на разлики в цвета, шарката и материята на някои партиди стоки. Разлика в цветовете също е възможна, поради специфики на екраните на компютрите и устройствата, които показват уеб сайта. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ относно описанието на стоката и възможните разминавания. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването ви по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Фирмата ни не може да поема отговорност за неточна информация.

Този уеб-сайт няма за цел подтикване към употреба на алкохол. Кошниците с алкохолни напитки имат право да поръчват само пълнолетни лица, навършили осемнадесетгодишна възраст!

Доставка на кошница със съдържание на алкохолни напитки се извършва към Потребителя, само и единствено ако същият е навършил 18 години, което Потребителят доказва с документ за самоличност в момента на извършване на доставката от страна на Куриера. В случай че Потребителят откаже или не може да докаже, че е навършил 18 годишна възраст, Търговецът не осъществява предаването на стоката и се освобождава от задължението си за доставка, като в този случай всички административни и транспортни разходи са за сметка на Потребителя.

  • Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева. Фирмата не е регистрирана по ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.